Efterhålla sina prylar

Din smartphone kan göra mycket, men med de rätta prylarna kan din smarta telefon bli ännu smartare. Här följer några tips om hur du får ut ännu mer av din telefon. När du är ute och åker bil är din smartphone en bra pryl. Du kan använda den som GPS eller spela upp på din favoritlåt. Det är dock viktigt att telefonen inte blir en distraktion och tar din uppmärksamhet från vägen. Det kan därför vara bra att ha telefonen i en hållare som håller telefonen åt dig.

På resande fot

När du är ute och reser har du inte alltid tillgång till ett uttag för att ladda dina elektroniska prylar. Då kan en powerbank vara en bra lösning, den laddar du upp innan du ger dig iväg och du kan sedan använda den var som helst. Ska du ut i vildmarken? Välj en med solceller.

Om olyckan är framme

Om du tappar din telefon, eller kanske glömmer att ta den ur fickan innan simturen, så finns det ändå hopp. En fuktborttagare i form av en påse där du lägger ner din telefon kan rädda den. Är du händig kan du även byta ett sprucket glas eller ersätta ett trasigt batteri.