Idag är bilder minst lika viktigt som text

Vi skulle utan att ljuga vilja påstå att en stor majoritet av alla lyckade bloggar innehåller ett stort antal kvalitativa bilder. Idag är bilderna (eller filmerna) minst lika viktiga som den text som publiceras på en blogg, något som till viss del reflekteras av vår samtid.

Idag vill vi som konsumerar innehållet på bloggarna snabbt bli matade med information och väldigt få känner någon speciellt stor lust att sitta och traggla sig igenom en längre text om något specifikt ämne då vi bara vill bli underhållna. Därför är kortare blogginlägg sammanflätat med en eller flera bilder/filmklipp det som verkligen flyger i mediebruset och det som vi rekommenderar att du satsar på om du har några egna intentioner att börja blogga.

Idag använder många som nyligen börjat av naturliga skäl sina mobiltelefoner för att fota bilder till sin blogg. Ofta tar det dock inte alltför länge innan man börjar inse värdet av att skaffa sig bättre utrustning, helst om bloggen börjat växa och till och med blivit så stor att den börjat generera inkomster av något slag. Ja, med en bättre kamera och kunskap om hur denna fungerar så knäpper man helt enkelt bättre bilder. Inget konstigt med det. På nätet hittar den som vill uppgradera från mobilkameran till något bättre den svenska fotowebbshoppen Cyberphoto, en av Skandinaviens största och äldsta webbshoppar inom sitt segment.

Som fotnot vill vi även poängtera värdet i att faktiskt köpa dig din egen domän och webbhotell om du tänkt sätta igång på allvar med ditt fotande och bloggande. Ett bra svenskt företag som kan hjälpa dig med allt detta är Loopia, så vänta inte utan besök deras sajt redan idag och kör igång så fort som möjligt!