Sportbloggar

sportblogg

Idag är det dags att tipsa om några av Sveriges bästa bloggar med inriktning mot sport – och där det finns ett intresse för Sundsvallsbor att läsa, då bloggarna handlar om sporter och serier där det finns aktiva Sundsvallsidrottare.

Fotbollsbloggen

Som fotbollsblogg så rekommenderar vi utan några som helst omsvep Sportbladets Erik Niva och Simon banks gemensamma blogg om fotboll. Detta i kombination med de krönikor som de med jämna mellanrum skriver för Sportbladets räkning är Sveriges bästa fotbollsjournalistik och det finns näppeligen någon i Sverige som har bättre koll på fotboll än Erik Niva. Både Bank och Niva har en sociopolitisk touch i många av sina texter, vilket ger ett lite matigare innehåll och en bättre helhetsbild av ämnen. För den som undrar vad detta har för något med Sundsvall att göra så är det förstås så att att då och då kommer det en text om Allsvenskan – där GIF Sundsvall numera återfinns.

Tipsbloggen

Sveriges bästa bettingblogg” ja så har den kallats av Betsson.com faktiskt. Det är bloggen Sparka och Spring som finns att tillgå på Tippat.se, som åsyftas. Bloggen har som huvudinnehåll inlägg om veckans Stryktips och Europatips. Men det kommer även en del förslag till Topptipset, samt singelmatcher. I inläggen så får man se en ikryssad tipskupong samt tankar kring matcherna och eller en del andra smarta tips.

Det kan ibland exempelvis hända att slentriantippare väljer att ta det lag som flest för närvarande har kryssat i – vilket kan innebära att ibland så blir ”fel” lag favoriter, eftersom spelarna inte är uppmärksamma. Sådana upptäckter brukar det tipsas om i denna blogg, för att ta ett exempel.

Hockeybloggen

Hockeybloggar finns det en hel del av, men är man intresserad av Hockeyallsvenskan, som man i Sundsvall kanske är, om man nu håller på Timrå IK vill säga, så tycker vi att det är Hockeysverige.se som man ska vända sig till. Många vill ju inte att man blandar ihop Sundsvall och Timrå, men det är väl rimligt att anta att många från Sundsvall håller på Timrå. Hursomhelst så hittar du några av landets vassaste hockeyskribenter på sajten och stilen är lite mer personlig än vad den är på exempelvis en tidning.