Populära Sundsvallsbloggar

Vad är de bloggande Sundsvallsborna mest intresserade av? På topp ligger utan tvekan ämnen som rör vardagen. Detta rör antagligen inte bara Sundsvallsborna utan människor rent generellt. Att höra om andras vanor, problem och tankar är det vi intresserar oss för. Kanske hittar vi något i den andres vardag vi själva kan adaptera eller kanske hittar vi en lösning på något problem vi har.

People Holding Blog

Som ett exempel på en extremt bra vardagsbloggare från Sundsvall har vi Ida Ek under namnet idaekw. Hon har dessutom varit nominerad på Bloggalan. Detta är en perfekt blogg för den som är ute efter lite vardagsmysig läsning om en ung kvinnas liv tillsammans med barn och familj.

På topplistan av bloggare i Sundsvall ligger också en person som dessutom uppmärksammats i Metro: Hanna Persson, även kallad HannaPee. En mycket jordnära ung kvinna som inspirerar och lockar till skratt med sina feministiska åsikter samtidigt som hon ger en bild av sin vardag. Denna blogg har en väldigt ung publik, och enligt henne själv beror detta på att unga människor idag är väldigt samhällsmedvetna och engagerar sig i politiken. För den som är intresserad av att skratta mitt i allt allvar är detta en blogg att rekommendera.

Att lägga ned mycket tid, energi och kreativitet på utformningen av sin blogg är också populärt i Sundsvall – liksom i resten av Sverige. En stor del av bloggandet handlar mycket om att ha fina bilder och hur man placerar dem.

Bloggar som siktar på att hjälpa andra människor är också mycket populära. En sådan som människor fastnat för är bloggaren Lari Salminen från Sundsvall. Människor som inspirerar oss till att bli bättre på något är högt på topplistan. Många använder sig av andras bloggar för att inspireras till träning, något som är viktigt för att hålla motivationen vid liv. Exempel på en sådan bloggare är Johan Renström från Sundsvall som förklarar varför man ska löpa och samtidigt ger dig nyttig information om vilken effekt löpning har på hjärnan.